Marime text A A A

Termeni şi condiţii

1. Drepturi de proprietate intelectuala

1.1 Site-ul www.fundatiaomvpetrom.ro („Site-ul” sau „www.fundatiaomvpetrom.ro”) este in proprietatea si administrarea Fundatiei OMV Petrom.

1.2 www.fundatiaomvpetrom.ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate materialele pe care Site-ul le contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte scrise, imagini, documente audio, video sau audio-video, logo-uri, sloganuri etc. („Continutul”) este proprietatea Fundatiei OMV Petrom.

1.3 Prin simpla incarcare (expediere) pe Site a unor materiale de catre utilizatori, expeditorul declara si isi asuma orice responsabilitate pentru respectarea oricarui drept de proprietate intelectuala, detinut sau apartinand tertilor, si autorizeaza in mod expres Fundatia OMV Petrom sa utilizeze si sa dispuna fara restrictii de respectivul material.

1.4 Sub rezerva prevederilor Capitolului 3 de mai jos, este strict interzisa copierea, reproducerea si/sau utilizarea in orice alt mod a Continutului si a oricarei parti din acesta fara permisiunea in scris a Fundatiei OMV Petrom.

2. Conditii generale pentru utilizarea Site-ului

2.1 Conditiile generale de acces si utilizare („Termeni si Conditii”), detaliate mai jos, sunt aplicabile in totalitate, permanent si in mod neconditionat tuturor vizitatorilor/utilizatorilor Site-ului.

2.2 Prin accesarea Site-ul si utilizarea continutului acestuia, utilizatorul ia la cunostinta si accepta implicit Termenii si Conditiile prezente, care inlocuiesc orice alte acorduri anterioare. Ca urmare, in cazul in care Termenii si Conditiile Site-ului nu sunt considerate acceptabile pentru utilizator, este recomandabil ca acesta sa inceteze imediat utilizarea Site-ului.

2.3 Acest Site este destinat sustinerii si implementarii programelor („Programul”) derulate de Fundatia OMV Petrom si presupune stimularea interesului publicului pentru promovarea si protejarea unor valori sociale, reflectate in parteneriate și programe pentru dezvoltarea durabilă a României. Educația, mediul și sănătatea sunt domeniile in care activeaza Fundatia.

2.4 Continutul Site-ului este cu titlu informativ si nu creeaza raporturi juridice sau obligatii pentru Fundatia OMV Petrom. Accesarea Site-ului si/sau participarea in orice mod in cadrul Programelor sau la activitatile descrise pe Site nu creeaza niciun fel de drepturi pentru utilizatori sau terte persoane in raport cu Fundatia OMV Petrom.

2.5 In cazul utilizatorilor/vizitatorilor minori, se prezuma ca accesarea/utilizarea Site-ului, inclusiv, dar fara limitare la acestea, postarea de texte si imagini, participarea interactiva la activitatile de pe Site etc. se realizeaza cu acordul si sub supravegherea reprezentantului lor legal.

2.6 Accesul catre acest Site poate fi restrictionat sau suspendat oricand, fara o instiintare prealabila, inclusiv din motive de securitate ori pe parcursul executiei unei sesiuni de mentenanta, fara ca prin aceasta sa se nasca vreun drept la despagubiri in sarcina Fundatiei OMV Petrom.

3. Obligatii si drepturi ale utilizatorilor www.fundatiaomvpetrom.ro

3.1. Continutul se poate descarca doar in scopul pentru care a fost creat Site-ul, pentru folosul personal si fara caracter comercial si cu conditia ca utilizatorul sa se conformeze la prevederile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Termenii si Conditiile de fata;

3.2. Nu este permisa distribuirea, modificarea, copierea (cu exceptia celor mai sus mentionate), transmiterea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, autorizarea, acordarea de licente de folosire, crearea de lucrari derivate din, sau transferarea, vinderea sau folosirea Continutului in alt mod, fara acordul in scris al Fundatiei OMV Petrom, daca nu se prevede altfel in Termenii si Conditiile prezente;

3.3. Este interzisa folosirea Site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament contrar legii, ordinii publice sau bunelor moravuri, sau ar putea conduce la atragerea raspunderii civile, contraventionale, disciplinare, penale sau de alta natura sau ar incalca in alt mod legea. Fundatia OMV Petrom va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate in scopul aplicarii legii si se va conforma cu orice hotarare judecatoreasca sau cerere a organelor abilitate prin care se solicita dezvaluirea identitatii oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul www.fundatiaomvpetrom.ro.

3.4. Este interzisa utilizarea Site-ului in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

3.5. Fundatia OMV Petrom isi rezerva dreptul de a dispune oricand masuri privind restrictionarea accesului oricarui utilizator/vizitator care incalca prevederile Termenilor si Conditiilor.

4. Confidentialitate

4.1. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email transmise pe www.fundatiaomvpetrom.ro, prin posta electronica sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate disponibila aici.

4.2. Sub rezerva prevederilor Capitolului 1 de mai sus, orice alt fel de comunicari sau materiale transmise pe www.fundatiaomvpetrom.ro, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

  1. Modificari ale continutului www.fundatiaomvpetrom.ro

5.1. Fundatia OMV Petrom isi rezerva dreptul de modificare a Continutului Site-ului, fara niciun fel de preaviz explicit sau implicit.

5.2. Fundatia OMV Petrom nu isi asuma nicio forma de raspundere pentru felul in care este accesat si/sau utilizat Continutul Site-ului de catre utilizatori sau pentru implicatiile care ar putea decurge din accesarea si/sau utilizarea acestuia.

Exonerarea de Raspundere

6.1. Accesarea si utilizarea www.fundatiaomvpetrom.ro este o alegere care apartine exclusiv utilizatorului.

Fiecare utilizator este raspunzator pentru acuratetea si corectitudinea informatiilor furnizate cu ocazia utilizarii Site-ului.

6.2. Fundatia OMV Petrom sau orice alta persoana implicata in conceperea, producerea sau dezvoltarea Site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea rezulta din sau in legatura cu accesarea si utilizarea Site-ului sau a Continutului sau. Fundatia OMV Petrom nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru niciun prejudiciu care ar putea sa apara in urma accesarii sau utilizarii Site-ului, a descarcarii oricarui material, informatie, text, imagine, fisier video sau audio de pe acest Site.

6.3. Fundatia OMV Petrom nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la orice erori sau

disfunctionalitati ale programelor de calculator utilizabile in legatura cu vizitarea/utilizarea Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare pentru erori intervenite in legatura cu expedierea/receptionarea mesajelor de tip e-mail.

7. Link-uri catre site-urile unei terte parti

7.1. www.fundatiaomvpetrom.ro poate contine link-uri catre alte site-uri. Accesarea acestor link-uri este la libera alegere a utilizatorului.

7.2. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. Pentru evitarea oricarui dubiu, Fundatia OMV Petrom nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru conditiile de confidentialitate, securitate si de functionalitate ale acestor site-uri. De asemenea, Fundatia OMV Petrom nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe Site si nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. In cazul in care utilizatorul intra printr-un link pe astfel de site-uri, isi asuma personal orice fel de risc.

7.3 Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Fundatia OMV Petrom isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

  1. a) Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
  2. b) Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
  3. c) Au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui scop licit, moral si conform ordinii publice;
  4. d) Nu ofera o securitate adecvata;
  5. e) Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
  6. f) Sunt licentioase, calomnioase ori lezeaza in orice mod interesele sau drepturile utilizatorului etc.

insa nelimitat la situatiile de mai sus.

8. Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor

8.1. Fundatia OMV Petrom isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage Termenii si Conditiile Site-ului la orice ora si fara preaviz.

8.2. Orice utilizare a Site-ului dupa schimbarea acestor Termeni si Conditii inseamna implicit ca utilizatorul este de acord cu modificarile aparute.

9. Legea aplicabila. Litigii

9.1. Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate de legea romana.

9.2. Utilizatorii agreeaza ca orice neintelegeri aparute in legatura cu utilizarea Site-ului sa fie supuse spre solutionare instantei romane competente de la sediul Fundatiei OMV Petrom, din Bucuresti.